ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασιλόπιτα και... σύνθημα ενόψει ντέρμπι!

Βασιλόπιτα και... σύνθημα ενόψει ντέρμπι!
Βαρδινογιάννης, Φύσσας, Καραγκούνης, εκδήλωση, Παναθηναϊκός

Ο Τζίγγερ έκλεψε την παράσταση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας επικαλούμενος σύνθημα της εξέδρας! Συμφωνία με Πόστιγκα και Πόρτο και αναμονή άφιξης του Πορτογάλου σταρ

Χαμόγελα και... ευχές στην κοπή της πίτας

Την Τετάρτη το βράδυ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα συναντήθηκαν όλοι μαζί με τις οικογένειες τους στο κτήμα Νάσιουτζικ, οπού πραγματοποιείται η εκδήλωση των "πράσινων" σε μια "ζεστή" βραδιά της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Απουσίασαν μόνο οι Μάτος, Γκονζάλες που ενημέρωσαν εγκαίρως για προσωπικό ζήτημα το οποίο δεν τους έδινε τη δυνατότητα να παρευρεθούν. Πιο συγκεκριμένα ο "Έκι" ανέβασε πολύ πυρετό ενώ ο Μάτος έμεινε στο πλάι του παιδιού του που αρρώστησε.

Τους καλεσμένους υποδέχονταν με χαμόγελα και ευχές ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης ενώ το παρών έδωσαν τόσο ο επίτημος πρόεδρος κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης όσο και ο νυν πρόεδρος κ. Μήτσου.

Στην λαμπρή αυτή εκδήλωση, ο "παλιός" Παπαδόπουλος, ο "νέος" Μάλαρτζ και ο "πιτσιρικάς" Νταντάμης ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν τα τρία φλουριά στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού, που φέτος έκοψε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (σε αντίθεση με πέρσι που την έκοψε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης).

Ο "Τζίγγερ" κατάφερε να κλέψει την παράσταση αφού απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους και κυρίως προς τους παίκτες του "έκλεισε" την σύντομη ομιλία με ένα σύνθημα της εξέδρας σε μια κίνηση να ανυψώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών.

" Ενα μονο σας ζητώ, να.... τον Ολυμπιακό" είπε και άπαντες ξεσηκώθηκαν ενώ ταυτόχρονα ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας, μέσα σε χειροκροτήματα.

" Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά. Είμαστε μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού και για αυτό τον λόγο θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να γράψουμε κάτι σε αυτήν" υποστήριξε νωρίτερα μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ερχεται ο Πόστιγκα


Αυτό που είχε ζητήσει και ήθελε ο Ζοσέ Πεσέιρο θα πραγματοποιηθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με όλα μαζί με τον Χέλντερ Πόστιγκα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι καθ' οδόν για την Αθήνα.

Μετά την "αινιγματική" τοποθέτηση του "Τζίγγερ" στο περιθώριο της Σούπερ Λίγκα, λέγοντας.... " μεταγραφές δεν σημαίνει απαραίτητα ενίσχυση", φάνηκε πως η ανατροπή των δεδομένων ήταν άμεση.

Με την βοήθεια του Γιάσμινκο Βέλιτς που κινήθηκε με άκρα μυστικότητα το "τριφύλλι" εξασφάλισε τη συμφωνία με τον μεγαλοατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες αλλά και με την Πόρτο για το δανεσιμό του Πόστιγκα για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της φετινής περιόδου.

O 25χρονος άσος αναμένεται την Πέμπτη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι", το οποίο ενισχύεται σημαντικά στα άκρα και την επίθεσή του.

"Ο Πόστιγκα στον Παναθηναϊκό"


Την επιβεβαίωση της είδησης έδωσε και ο Πορτογαλικός Τύπος, όπου η "O Jogo" αναφέρει σχετικά για την περίπτωση δανεισμού του Πόστιγκα στο "τριφύλλι":

"Ο Πόστιγκα ετοιμάζεται να δοκιμάσει για τρίτη φορά την καριέρα του στο εξωτερικό στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Ο 26χρονος επιθετικός θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες, χωρίς η Πόρτο να πάρει κάποια χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Μετά την λήξη της σεζόν ο Πόστιγκα θα επιστρέψει και πάλι στην Πόρτο. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και στον ποδοσφαιριστή έκλεισε την Τετάρτη και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία στο τριφύλλι να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχή από ότι στην Πόρτο, έτσι ώστε να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του για το EURO 2008. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα του Πόστιγκα στο εξωτερικό μετά τις Τότεναμ και Σεντ Ετιέν"

ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

"Καπετάνιος": "Η ομάδα να υπερβάλει εαυτό"



Ο επίτημος πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης στις δηλώσεις του απευθυνόμενος στους παίκτες είπε με την σειρά του: " Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Επίσης εύχομαι φέτος η ομάδα να υπερβάλλει εαυτό σε όλα τα επίπεδα".

Ο νυν πρόεδρος κ. Μήτσου στα λίγα λόγια του τόνισε χαρακτηριστικά: " Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά για τον Παναθηναϊκό η φετινή. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας".

Φιλική ήττα από Ηλυσιακό


Ο Ζοσέ Πεσέιρο είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονταν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα τελευταία ματς ενώ έβγαλε και χρήσιμα συμπεράσματα από κάποιες δοκιμές σε θέσεις και πρόσωπα.

Μάλιστα παρά τα πειράματα ο Πορτογάλος τεχνικός εκνευρίστηκε από την ήττα και τον τρόπο που λειτούργησαν αρκετές φορές λανθασμένα οι παίκτες του, με συνέπεια να έρθει και η ήττα.

Για το "τριφύλλι" το παιχνίδι άρχισαν οι Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σιμάο, Παντίδος, Φύσσας, Δημούτσος, Γκονζάλες, Δάρλας, Νίνης, Τσίγκας και Παπαδόπουλος ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στην διάρκειά του αντικαταστήθηκαν οι:

Γκαλίνοβιτς (45' Καρνέζης), Βύντρα (60' Νταντάμης), Σιμάο (60' Λαγός), Φύσσας (60' Κατσίκης), Γκονζάλες (60' Φέτσης), Τσίγκας (60' Ίβανσιτς), Παπαδόπουλος (45' Εντόι).

Για τους φιλοξενούμενους του άλλου παλιού άσου Λύσσανδρου Γεωργαμλή σκόραραν δύο παίκτες με "ρίζες" από την Παιανία. Συγκεκριμένα ο Πατσιαβούρας στο 55' γιός του παλαίμαχου άσου των "πράσινων" Νίκου και ο πρώην (από τους Ερασιτέχνες μέχρι πριν λίγα χρόνια) παίκτης του συλλόγου, Τσεμπερίδης στο 70'.

Ατομικό ο Μάτος προληπτικά

Σε ότι αφορά το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο 47χρονος τεχνικός του συλλόγου "πονοκεφαλιάζει" για την συμμετοχή του Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε θεραπεία στο σημερινό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους αφού έχει ακόμα ένα "σφύξιμο" αλλά άπαντες θεωρούν ότι θα δώσει το παρών στο "Καραϊσκάκη".

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ, το πρώτο αποτελούσε παίκτες που ήταν αποφασισμένο ότι θα δώσουν το παρών στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, και που έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ασκήσεις στις στημένες φάσεις.

Το δεύτερο γκρουπ ακολούθησε το εξής πρόγραμμα: Ασκήσεις στα τελειώματα και παιχνίδια σε μικρό χώρο και ταχυδύναμη. Ατομικά προπονήθηκε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε όπως και ο Στέφανος Σιόντης για καθαρά προληπτικούς λόγους. Θεραπεία έκανε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο.

Απάντηση με αυστηρή ανακοίνωση από Φορέα

Η διαφαινόμενη διαμάχη ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς και πιο συγκεκριμένα τον "Φορέα" και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται.

Την Τετάρτη (09/01) μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη κ. Βαρδινογιάννη και μετά από αυτές του υπεύθυνου Επικοινωνίας κ. Αθανασόπουλου, ο "Φορέας" εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση ( www.eniaiosforeas13.com) με την οποία καταφέρεται κατά της ΠΑΕ και διαψεύδει τα περισσότερα εξ’ όσων υποστήριξε ο παράγοντας των "πρασίνων" το βράδυ της Κυριακής ενώπιον των ΜΜΕ.






















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ