ΜΙΛΑΝ

Βασικός με Κάλιαρι ο Ρονάλντο

Βασικός με Κάλιαρι ο Ρονάλντο
Ρονάλντο-Μίλαν

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Ρονάλντο έφτασε, καθώς το "φαινόμενο" θα αγωνιστεί από την αρχή κόντρα στην Κάλιαρι την ερχόμενη Κυριακή

Η 12η αγωνιστική ήταν αυτή τελικά που αποδείχτηκε... γρουσούζικη για τον Βραζιλιάνο φορ, καθώς τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Αταλάντα λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα της ομάδας του με τη Μίλαν, είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του, χαλώντας τα σχέδια του Αντσελότι που σκόπευε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ρονάλντο στο δεύτερο μέρος.
Τώρα όμως, με δύο επιπλέον εβδομάδες προετοιμασίας και βελτίωσης στον τομέα της φυσικής κατάστασης, το "Σεντ Ελία" γίνεται ο ιδανικός χώρος για να επιστρέψει στη δράση ο Ρονάλντο, και μάλιστα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Αντσελότι θα εμπιστευτεί για πρώτη φορά φέτος σύστημα 4-3-1-2, με έναν εκ των Ζέεντορφ ή Κακά (επιστρέφει στην Ιταλία την Παρασκευή καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ) να αγωνίζεται πίσω από το επιθετικό δίδυμο, το οποίο θα συνθέσουν οι Ρονάλντο και Ιντζάγκι.

Μία πρώτη επίδειξη των δυνατοτήτων του έκανε ο Ρονάλντο στις τελευταίες προπονήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης, όπου είχε καταπληκτική συνεργασία με το συμπατριώτη του, Πάτο, με τον Ιντζάγκι να επισημαίνει το καλό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Μιλανέλο.

"Την τελευταία εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά, ήταν μία έντονη εβδομάδα, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική. Βρήκαμε τον τρόπο να προπονηθούμε διασκεδάζοντας. Παρότι μείναμε μόλις 10 παίκτες στις προπονήσεις, μπορέσαμε να προπονηθούμε σοβαρά και με χαμόγελο.

Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά της Μίλαν: η εσωτερική ενότητα είναι πολύ σημαντική σε μία ομάδα. Άλλωστε μας περιμένουν πολύ σημαντικές υποχρεώσεις στη συνέχεια",

τόνισε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Ιταλός φορ.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ