ΜΙΛΑΝ

Ανανέωση συμβολαίου για Κακά!

Ανανέωση συμβολαίου για Κακά!
Κακά-Μίλαν

Κίνηση-ματ από τη Μίλαν η οποία συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2012 με τον Βραζιλιάνο, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν στα 9 εκ.ευρώ!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "La Gazzetta dello Sport", η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης ήρθε σε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2012, με τις ετήσιες αποδοχές του να αυξάνονται σε 9 εκ.ευρώ (το υπάρχον συμβόλαιό του προέβλεπε 6 εκ.ευρώ το χρόνο), γεγονός που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο άσο του κόσμου.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει τον ερχόμενο μήνα, μετά την ανάδειξη του κατόχου της Χρυσής Μπάλας (ο Βραζιλιάνος είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει αυτή τη διάκριση έχοντας κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και όταν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 10 τέρματα), ενώ τα σχετικά έγγραφα είναι θέμα χρόνου να υπογραφούν από τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές.

Να σημειωθεί ότι με την ανανέωση του συμβολαίου, η Μίλαν επιδιώκει να "φρενάρει" τα συνεχόμενα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κακά να καταλήγει σε κάποια από τις άλλες μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, με το τελευταίο από αυτό να θέλει την Μπαρτσελόνα να προσφέρει 85 εκ.λίρες για τον Κακά.


TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ