ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλντέζ: "Δεν φοβάμαι την Μάντσεστερ"

Βαλντέζ: "Δεν φοβάμαι την Μάντσεστερ"
βίκτορ βαλντεζ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βαλντέζ ενόψει του πρώτου ημιτελικού, τονίζοντας πως δεν φοβάται την Μάντσεστερ

Μπορεί στο ισπανικό πρωτάθλημα οι "καταλανοί" να μην τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλα, όμως στο Champions League οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές κι' αυτό φάνηκε από τα λεγόμενα του τερματοφύλακα των "μπλουγκράνα" ο οποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν φοβάμαι την Μάντσεστερ. Είναι αλήθεια ότι η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όμως σε 180 λεπτά αγώνα όλα μπορούν να συμβούν. Η Μπαρτσελόνα παίζει καλύτερα κόντρα σε πιο δυνατές ομάδες.

Έχουμε δείξει στο Champions League την φετινή σεζόν ότι αξίζαμε μια θέση στα ημιτελικά. Το γεγονός πως το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στο "Ολντ Τράφορντ" δεν είναι ιδανικό και ο στόχος μας είναι να μην δεχτούμε γκολ στην έδρα μας".





Όσο για το μεγάλο αστέρι της Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα υπογράμμισε: "Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το αστέρι της Μάντσεστερ, όμως και η Μπαρτσελόνα έχει πολλά αστέρια, όπως ο Μέσι, ο Ετό και ο Μπόγιαν. Απ' αυτή την άποψη δεν βλέπω τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο αγώνας με την Μάντσεστερ για όλους τους παίκτες είναι πρόκληση και όχι πρόβλημα. Θα παίξουμε προσεκτικά και χωρίς φόβο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ