CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτη μάχη με θέα την Μόσχα

Πρώτη μάχη με θέα την Μόσχα
Λιβερπουλ-Τσελσι

Λίβερπουλ-Τσέλσι(21:45-SS1) στην πρώτη πράξη των ημιτελικών με θέα ένα εισιτήριο για την Μόσχα

Άλλωστε αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί 18 φορές την τελευταία τετραετία σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις. Η Λίβερπουλ έχει το πάνω-χέρι καθώς απέκλεισε δύο φορές τους «μπλε» στη συγκεκριμένη φάση. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2004-2005 με 1-0 στην ρεβάνς ενώ ο πρώτος αγώνας δεν είχε αναδείξει νικητή(0-0).
Στη φάση των ομίλων την περίοδο 2005-2006 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην φάση των ομίλων και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα. Την επόμενη σεζόν η ιστορία επαναλήφθηκε με την Λίβερπουλ παρά την ήττα με 0-1 στον πρώτο αγώνα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση καθώς μετά το 1-0 υπέρ της η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι «κόκκινοι» για μία ακόμη σεζόν «βλέπουν» το Τσάμπιονς Λιγκ ως διέξοδο για διάκριση στην τρέχουσα περίοδο ενώ από την άλλη πλευρά οι «μπλε» επιδιώκουν φέτος να κάνουν την ευρωπαϊκή υπέρβαση, φτάνοντας σε ένα τελικό.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ως αμφίβολο τον Τζέραρντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα. Από την άλλη πλευρά τιμωρημένος είναι ο Μίκαελ Εσιέν. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αυστριακός Κόνραντ Πλάουτς.




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ