ΓΑΛΛΙΑ

Βαλμπουενά: "Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Παγέτ, αλλά τον καταλαβαίνω"

Ο Βαλμπουενά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού
Ο Βαλμπουενά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στην εκπομπή του Ζερόμ Ροτέν για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νις.

Τα επεισόδια που έφεραν την οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νις εξακολουθούν να αποτελούν θέμα συζήτησης στη Γαλλία. Πρόκειται άλλωστε για εικόνες στις οποίες μόνο συνηθισμένοι δεν είναι στη Ligue 1, εδώ και δεκαετίες.

Δύο μέρες μετά τα επεισόδια, ο Ματιέ Βαλμπουενά κλήθηκε να δώσει τη δική του άποψη. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού δικαιολόγησε εν μέρει τον Ντμιτρί Παγέτ για την κίνησή του να πετάξει πίσω προς την εξέδρα ένα μπουκάλι, από την άλλη όμως χαρακτήρισε ως λανθασμένη τη συμπεριφορά του Χόρχε Σαμπαόλι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στον αέρα της εκπομπή του Ζερόμ Ροτέν: "Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Παγέτ, αλλά μπορώ να τον καταλάβω. Είναι μια ανθρώπινη αντίδραση. Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά των Αλβάρο και Γκεντουζί δεν είναι φυσιολογική. Το ίδιο πράγμα ισχύει επίσης για τον Σαμπαόλι, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι μπροστά στους παίκτες σου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ