ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Βαλάρ: "Ελπίζω να μην δεχθούμε πάνω από έξι γκολ"

Βαλάρ: "Ελπίζω να μην δεχθούμε πάνω από έξι γκολ"

Οι ποδοσφαιριστές της Ταϊτής λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας τους αποδέχονται την μοίρα τους απέναντι στην πανίσχυρη Ισπανία. Ο σέντερ μπακ Νίκολας Βαλάρ εύχεται η ομάδα του να μην δεχθεί πάνω από έξι γκολ.

Η μάχη άνιση. Η παρουσία και μόνο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών συνιστά τεράστια επιτυχία για την Ταϊτή.

Μετά την ήττα με 6-1 στην πρεμιέρα από την Νιγηρία, το εθνικό συγκρότημα από την Ωκεανία καταστρώνει τα πλάνα προκειμένου να γλιτώσει με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ με αντίπαλο την Ισπανία.

Ο στόπερ Νίκολας Βαλάρ εμφανίζεται συνειδητοποιημένος για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. " Ελπίζω να μην δεχθούμε περισσότερα από έξι γκολ. Θα είναι υπέροχο εάν μπορούσε να πετύχουμε γκολ κόντρα στην Ισπανία.

Ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω. Εάν αυτό συμβεί θα πω στον προπονητή: 'Φεύγω για την Ταϊτή'. Θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το γκολ που σημειώσαμε απέναντι στη Νιγηρία".

Οι Τσάβι και Ινιέστα αναμένεται να μείνουν στον πάγκο όμως για τον Βαλάρ το γεγονός αυτό δεν έχει καμία σημασία.

"Οι υπόλοιποι παίκτες της Ισπανίας είναι επίσης πολύ καλοί. Θα ήταν εντυπωσιακό να ήμασταν αντίπαλοι των Τσάβι και Ινιέστα όμως και οι υπόλοιποι παίκτες της Ισπανίας είναι σπουδαίοι".

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε πως μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα συνεχίσει να ψάχνει για εργασία. "Ήδη αναζητώ δουλειά. Εργαζόμουν για την διοργάνωση του τουρνουά Beach Soccer στην Ταϊτή. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον αθλητισμό".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ