EUROPA LEAGUE

Βάϊς: "Δεν ήρθαμε για διακοπές"

Βάϊς: "Δεν ήρθαμε για διακοπές"
Βαις, Γκουεντε

Ο τεχνικός της Αρτμέντια, Βλάντιμιρ Βάις, δήλωσε οτι η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για ν' ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει την πρόκριση

Η Αρτμέντια μπορεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Βλάντιμιρ Βάις, δήλωσε οτι η ομάδα του δεν ήρθε στην Αθήνα για διακοπές, αλλά για ν' ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση.
"Αν και ηττηθήκαμε στον πρώτο αγώνα, ήρθαμε στην Αθήνα να νικήσουμε και όχι για διακοπές. Θέλουμε να βάλουμε δυο γκολ και να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να παίξουμε σωστά με καλή αμυντική λειτουργία και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Δεν υποτιμάμε τον Παναθηναϊκό σε καμία περίπτωσημ ο αγώνας θέλει προσοχή και στα 90 λεπτά. Η στρατηγική που θα ακολουθήσω θα φανεί μόλις μπούμε στο γήπεδο, έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα, όπως βεβαίως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο" τόνισε ο 43χρονος τεχνικός.

Στην συνέχεια, ο Σλοβάκος τεχνικός ρωτήθηκε αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες του "τριφυλλιού" και αναφέρθηκε στους Καραγκούνη, Παπαδόπουλο: "Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα και θέλουν προσοχή σε ολόκληρο τον αγώνα. Ο Καραγκούνης και αν αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος θέλουν περισσότερη. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα, ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια.

Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες, όμως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Εμείς απο την πλευρά μας θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας".

Γκουέντε: "Θα υπάρχει πίεση"

Ο Καρίμ Γκουέντε ήταν στην συνέντευξη Τύπου απο την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός απο το Τόγκο (κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου) δήλωσε οτι είναι δύσκολος αγώνας, ωστόσο ξεκαθάρισε οτι η πίεση απο την εξέδρα θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του.

"Σιγουρα το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, γνωρίζουμε οτι θα δεχθούμε πίεση απο τα πρώτα λεπτά και αυτό είναι κακό. Ξέρουμε οτι ο Παναθηναϊκός έχει καυτή έδρα και ενθουσιώδεις οπαδούς, αλλά αυτό θα δράσει υπέρ μας καθώς θα μας δώσει θάρρος για να παίξουμε καλύτερα".

* Οι Σλοβάκοι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι κατά την άφιξη τους στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ρωτούσαν πόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα είναι στις εξέδρες στην αυριανή αναμέτρηση...

* Ένας Σλοβάκος δημοσιογράφος ήταν αυτός που "έκλεψε" την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου του Βλάντιμιρ Βάϊς, καθώς μπήκε στην αίθουσα Τύπου κρατώντας στα χέρια του ένα μπλοκάκι του Ολυμπιακού!














TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ