ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

U19 Ελβετίας - U19 Ελλάδας 10-0

U19 Ελβετίας - U19 Ελλάδας 10-0

Βαριά ήττα με σκορ 10-0 γνώρισε η Εθνική Νέων στον δεύτερο και τελευταίο εκτός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Εφιαλτική εμφάνιση και συντριβή για την Εθνικών Νέων Ανδρών. Η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα υπέστη ήττα-πανωλεθρία με σκορ 10-0 στον δεύτερο και τελευταίο εκτός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τράσελ (17' , 57'), Τουρκές (21' πέν., 45'+2'), Ζακάρια (30'), Μπιτίκι (33'), Χούνζικερ (48', 61'), Ομπερλίν (75', 78'), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική μας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 38' λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Βατουσιάδη. Η καλύτερη στιγμή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν το δοκάρι του Γιαλαμίδη στο 54'

"Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο.

Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους", σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής για την απαράδεκτη εμφάνιση, για την οποία ευθύνονται άπαντες!

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66' Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79' Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46' Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66' Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79' Κλάινερ).

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65' Ηλιάδης), Πόζογλου (65' Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46' Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66' Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55' Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46' Παπαδόπουλος).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ