ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τζώρτζογλου: " Ούτε με 45 ήττες δεν αλλάζει ο προπονητής"

Τζώρτζογλου: " Ούτε με 45 ήττες δεν αλλάζει ο προπονητής"
Τζώρτζογλου

Για μαγική εικόνα του ματς μιλούν διοίκηση και παίκτες στον Εργοτέλη. Τζώρτζογλου: " Ούτε με 45 ήττες δεν αλλάζει ο προπονητής"

" Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όσο αναφορά την εικόνα του αγώνα. Με τις ευκαιρίες που είχε ο Εργοτέλης θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.

Δεν αλλάζουμε προπονητή ούτε με πέντε αλλά ούτε και με 45 ήττες. Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε" είπε ο ιδιοκτήτης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Ματθαιάκης: "Μας μένει η πίκρα"

Ο Χάρης Ματθαιάκης μιλώντας γα την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, υποστήριξε πως ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με πάθος αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήρθε εξαιτίας των πολλών ατομικών λαθών.

" Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάξαμε την ΑΕΚ στα μάτια. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μας πήρε από κάτω. Κοιτάμε μπροστά. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Το χθεσινό ματς κρίθηκε στα ατομικά λάθη. Και στα δικά μου λάθη μπορώ να πω.

Η αναμέτρηση αυτή όμως τελείωσε. Μας μένει η πίκρα για το βαρύ σκορ αλλά πρέπει να την ξεπεράσουμε. Παίξαμε με πάθος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τη Λάρισα θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς

".







TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ