ΕΠΟ

Τζώρτζογλου: "Η ΕΠΟ χρησιμοποιεί τη FIFA και την UEFA"

Τζώρτζογλου: "Η ΕΠΟ χρησιμοποιεί τη FIFA και την UEFA"
INTIME SPORTS

Σίγουρος πως η ΕΠΟ δεν έχει στα χέρια της έγγραφο από την FIFA και πως χρησιμοποιεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία και την UEFA εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτογλου

Σίγουρος πως η ΕΠΟ δεν έχει στα χέρια της έγγραφο από την FIFA και πως χρησιμοποιεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία και την UEFA εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτογλου.

Ο κ. Τζώρτζογλου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" για την απειλή της FIFA περί αποκλεισμού των ομάδων μας απ' όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Τζώρτζογλου:

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει χαρτί απειλής αποκλεισμού των ομάδων μας, τι θα κάνει ο ίδιος και η ΕΠΣ Ηρακλείου: " Δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί, είμαι σίγουρος. Είναι ο συνήθης μπαμπούλας όταν κάποιος από την ΕΠΟ κινδυνεύει. Χρησιμοποιεί τη FIFA και την UEFA. Δεν καταθέτω τα όπλα εύκολα.

Εδώ υπάρχουν καταστατικές παραβιάσεις και εγώ ως ΕΠΣ Ηρακλείου είτε Σαρρής είτε Γκαγκάτσης λέγεται αυτός, θα πρέπει να τις καταγγείλω. Και επίσης το καταστατικό μας προβλέπει προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ και από τη στιγμή που είναι εναρμονισμένο με τη FIFA πως γίνεται η παγκόσμια ομοσπονδία να μας απειλεί με αποκλεισμό;".

Για τη σχέση του με τον Γκαγκάτση και όλα όσα ακούγονται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ κρύβεται πίσω απ' αυτή την κίνηση: " Ο κύριος Βασίλης Γκαγκάτσης έγινε κουμπάρος μου, είναι σύντεκνος μου, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν τον κρίνω. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έκανε πολλά καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και έκανε και λάθη. Τα έβαλα μαζί του, το ίδιο έκανα με τον Πιλάβιο, τα ίδια μ' όλους.

Δεν μου αρέσει αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στον τελικό. Και πραγματικά αναρωτιέμαι και θα το κάνω πρόταση στην ομοσπονδία για να ελαφρύνω λίγο και το κλίμα μήπως πρέπει να βάλουμε έξι παίκτες και 22 διαιτητές. Ο κύριος Σαρρής είναι αξιόλογος άνθρωπος, τίμιος, όμως δεν μου αρέσουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τις τροποποιήσεις στους κανονισμούς που γίνονται μεσούσης της περιόδου και επί της ουσίας αποτελούν τους λόγους της σύγκρουσης με τον Σαρρή: " Δεν γίνεται να αλλάζουν οι κανονισμοί μεσούσης της περιόδου. Πρέπει να ισχύουν από την καλοκαιρινή περίοδο.

Δεν είναι δυνατόν επίσης ο κύριος Σαρρής να προσλαμβάνει υπάλληλο στην ΕΠΟ την ανηψιά του με 1880 ευρώ το μήνα και προκαλούμε την ελληνική κοινωνία των ειδικών συνθηκών. Η ΕΠΟ έχει παραπάνω υπάλληλους και μάλλον πρέπει κάτι να γίνει και γι' αυτό. Εμείς ως ΕΠΣ Ηρακλείου δεν ψηφίσαμε ούτε τον διοικητικό ούτε και τον οικονομικό απολογισμό".

Για την άνοδο του κρητικού ποδοσφαίρου και παρουσία πέντε ομάδων σε Superleague και Football League: " Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην πρόοδο του κρητικού ποδοσφαίρου. Είναι επανάσταση, οφείλεται στις υποδομές των τελευταίων των 10 ετών.

Στην Κρήτη αθλούνται πάνω από 15.000 παιδιά. Πάνω από 3.500 παιδιά από 5-16 είναι σε ομάδες του Ηρακλείου. Στο ερώτημα αν θα αντέξουν οι κρητικές ομάδες από οικονομικής πλευράς θα το απαντήσει ο χρόνος".

Όσο για το ποιος θα είναι επικεφαλής της όποιας προσωρινής διοίκησης: " Δεν έχει σημαία ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης, δεν έχει σημασία. Να ξέρετε πως ο Τζώρτζογλου θα είναι το ίδιο σκληρός. Μπορεί να είναι ο Βασίλης Χατζηαποστολού".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ