ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Μιλώ καθημερινά για τα λάθη μου με τον προπονητή"

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο (9 Ιουλίου 2021)
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο (9 Ιουλίου 2021) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης αναφέρθηκε στη συνεργασία του και τις καθημερινές συζητήσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως η ευχή του για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Τα βραβεία του MVP της περασμένης σεζόν αλλά και του νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς παρέλαβε το Σάββατο (24/7) ο Χρήστος Τζόλης και στο περιθώριο της βράβευσης του μίλησε στο PAOK TV για την συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και την πρώτη του προετοιμασία στο εξωτερικό. Μάλιστα η ευχή του για την νέα αγωνιστική περίοδο ήταν να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη του προετοιμασία στο εξωτερικό: "Είμαστε αρκετές ημέρες εδώ, τώρα είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας, οι μέρες πέρασαν γρήγορα, γιατί είχαμε να κάνουμε διπλές προπονήσεις. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Τα γήπεδα, ο καιρός τα πάντα είναι διαφορετικά και γενικά εξελίσσεται πολύ ωραία. Ο καιρός για προετοιμασία και προπονήσεις είναι πολύ καλός, αλλά δεν μου αρέσει που είμαστε στο εξωτερικό και δεν μπορείς να βγεις έξω όπως στην Ελλάδα".

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: "Είναι τελείως διαφορετικό το στιλ και το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε τη νέα σεζόν. Πέρσι είχαμε τελειώσει με τριάδα στην άμυνα, φέτος έχει αλλάξει είμαστε με τετράδα και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και σε εμένα που είμαι επιθετικός, γιατί θέλει να κάνουμε άμυνα και επίθεση ταυτόχρονα και είναι πολύ διαφορετικό. Κάθε ημέρα μιλάω με τον προπονητή, με διορθώνει σε πολλά σημεία, σε τι χρειάζομαι βελτίωση, πώς να κινούμαι γενικά, με βοηθάει πολύ και νομίζω θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη χρονιά".

Δείτε όσα είπε εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ