ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο χέρι του ο Ρεμπότσο

Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 © 2019 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Πέδρο Ρεμπότσο, ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν δρομολογούν οριστικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις του για την απόκτηση του Πέδρο Ρεμπότσο του 26χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού από την Γκινγκάμπ.

Άλλωστε οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ δεν είναι υψηλές και δεν ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί μια ακόμη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο από ότι φαίνεται οι άνθρωποι του Δικεφάλου κρατούν στάση αναμονής και δεν οριστικοποιούν, τουλάχιστον για την ώρα την απόκτηση του Ρεμπότσο.

Κάτι που σημαίνει πως είτε έχουν και άλλη περίπτωση αριστεροπόδαρου μπακ στην οποία είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο, είτε περιμένουν να ξεκαθαρίσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν για άλλες θέσεις πριν κλείσουν το θέμα της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Ρεμπότσο είναι στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που αυτοί θα κρίνουν αν και πότε θα την προχωρήσουν οριστικά φέρνοντας τον Πορτογάλο στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Μέχρι να κλείσει το θέμα του αριστερού μπακ, αυτός που λογίζεται ως βασικός στο συγκεκριμένο άκρο της άμυνας του Δικεφάλου είναι ο Βιεϊρίνια με τους Ροντρίγκο και Περέιρα να αποτελούν τις εναλλακτικές του αρχηγού λύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ