ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τζόελ Γκλέιζερ: "Εντατικοποιούμε τις συζητήσεις για την ένταξη των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων"

Ο εκ των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ
Ο εκ των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ © 2020 TYLER KAUFMAN / ASSOCIATED PRESS

Ο Τζόελ Γκλέιζερ συνομίλησε με τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να αναλύσει τα σχέδια του για τις επενδύσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ τόνισε ότι προχωράνε οι κινήσεις για την ένταξη των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ συναντήθηκε σήμερα (04/06) με τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αναλυθούν τα πλάνα του αναφορικά με τις επενδύσεις στην ομάδα, αλλά και να προχωρήσει η εκπροσώπηση των φίλων της ομάδας, ένα σχέδιο το οποίο μελετάται εδώ και καιρό.

Ως προς το κομμάτι των επενδύσεων, ο εκ των ιδιοκτητών των "κόκκινων διαβόλων" ανέφερε ότι θα επιταχυνθούν επενδύσεις στο γήπεδο αλλά και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (το Κάρινγκντον). Αν και επενδύθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια και στα δύο, χρειάζονται επιπλέον επενδύσεις, ώστε να είναι παγκόσμιας κλάσης, όπως αρμόζει στην ομάδα.

Παράλληλα, στη συζήτηση με τους φίλους της ομάδας, αναλύθηκαν οι προτάσεις για τη συμμετοχή των φίλων της ομάδας στη διοίκησή της.

Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται και από μέλη των φιλάθλων της ομάδας (από το επίσημο φόρουμ και άλλα κύριες ομάδες των φιλάθλων), προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι φίλοι της ομάδας συμμετέχουν στις αποφάσεις για τον σύλλογο.

Την ίδια στιγμή μελετάται ένα νέο σχήμα μετοχικής σύνθεσης, στο οποίο θα δημιουργηθεί μια "νέα τάξη" επενδυτών, αποτελούμενη από τους οπαδούς, η οποία στις εκλογικές διαδικασίες στο συμβούλιο των μετόχων, θα έχει την "ίδια δύναμη" στην ψήφο σε σχέση με αυτές των ιδιοκτητών.

Ο Γκλέιζερ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να μπορέσει να κατευνάσει τα πλήθη, τα οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα το τελευταίο διάστημα κατά της διοίκησης, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στη European Super League.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ άλλων: "Ήταν χαρά μου να συμμετέχω στη συζήτηση με τους οπαδούς, να μου θέσουν τις ερωτήσεις στο πώς θα βελτιωθούμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί".

"Οι φίλαθλοι είναι ο αιμοδότης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πλήρως προσηλωμένος στο να εξασφαλίσω να έχουν μια βελτιωμένη φωνή, μέσω της δημιουργίας του Συμβουλευτικού Συμβουλίου των Φιλάθλων και το Σχήμα Μετοχών των Φιλάθλων".

"Ο σύλλογος είναι σε συζητήσεις με την MUST (σύνδεσμος φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), προκειμένου να δημιουργηθεί το Σχήμα Μετόχων των Φιλάθλων και έχουμε ήδη συμβουλευθεί για να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα".

"Από εδώ και στο εξής, θα εντατικοποιηθούν οι συζητήσεις, προκειμένου να έχουμε συμφωνήσει το σχέδιο, πριν την έναρξη της νέας χρονιάς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ