ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα"

Τζιμπούρ: "Παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πήρε άξια τον τίτλο καθώς διαθέτει την καλύτερη ομάδα της Super League ενώ ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το ξεχωριστό συναίσθημα της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος.

"Είναι μια φανταστική εβδομάδα, γιατί είχα και γενέθλια και ο τίτλος ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω.

Το παίρνουμε δίκαια, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε στον τίτλο. Σίγουρα περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέχρι σήμερα, όμως έτσι είναι αυτά.

Σήμερα δεν κατάφερα να σκοράρω, όμως έδωσα δύο ασίστ. Είμαι χαρούμενος όταν προσφέρω από οποιοδήποτε σημείο. Δεν θέλω να βάλω ένα ταβάνι στα γκολ που θα πετύχω, αυτό που με νιάζει είναι να είμαι χρήσιμος στην ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός φορ, ο οποίος έχει αγκαλιάσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη φετινή Super League (έχει 20 γκολ έναντι 12 του Αθανασιάδη).

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ:

" Δόξα τω Θεω, σήμερα κατακτήσαμε τον 40ο τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού και είμαι πολύ ευτυχής γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω πρωτάθλημα και ξέρετε όλοι πως είναι να το νιώθεις πρώτη φορά αυτό. Θέλω να αποδίδω όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ