SERIE A

Τζιλαρντίνο: "Θα πανηγυρίσω γκολ με Μίλαν"

Τζιλαρντίνο: "Θα πανηγυρίσω γκολ με Μίλαν"
Τζιλαρντίνο-Πραντέλι-Φιορεντίνα

Ο Α.Τζιλαρντίνο άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του πως θα πανηγυρίσει κανονικά, σε περίπτωση που σκοράρει κατά της Μίλαν στο "Σαν Σίρο" το ερχόμενο Σάββατο

"Στον Πραντέλι χρωστώ πάρα πολλά. Αυτός και ο Μαρτσέλο Λίπι, που με ξαναέφερε στην Εθνική Ιταλίας, είναι προπονητές που μπαίνουν στην καρδιά σου", τόνισε ο πρώτος φετινός σκόρερ για τους "βιόλα" στο Καμπιονάτο (12 τέρματα), ο οποίος μίλησε επίσης για την προηγούμενη ομάδα του, τη Μίλαν.

"Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για μία ομάδα που μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία, την δυνατότητα να γίνω γνωστός σε διεθνές επίπεδο. Έφυγα επειδή το να μένω στον πάγκο ή στην εξέδρα δεν μου ταιριάζει. Στη Φλωρεντία βρήκα ένα γκρουπ και έναν προπονητή που με εκτιμούν".

Όσο για την επικείμενη αναμέτρηση Μίλαν-Φιορεντίνα στο "Σαν Σίρο" για τη 19η αγωνιστική της Serie A, όπου θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους "ροσονέρι" μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι, ο "Τζίλα" δήλωσε με νόημα:

"Εάν σκοράρω κατά της Μίλαν; Το να πανηγυρίσω δεν θα είναι κάτι το άσχημο. Το σημαντικό είναι να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα μου".





TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ