ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Θα κάνουμε 10 τα Κύπελλα"

Ρανιέρι: "Θα κάνουμε 10 τα Κύπελλα"
Ρανιέρι-Γιουβέντους

Ο Κ.Ρανιέρι ξεκαθάρισε πριν το ματς με Κατάνια ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το Κόπα Ιτάλια, καθώς επιθυμεί η "βέκια σινιόρα" να φτάσει πρώτη τα 10 τρόπαια στο θεσμό

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκαθάρισε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου πως η "βέκια σινιόρα" επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου για να γίνει η μοναδική ιταλική ομάδα με διψήφιο αριθμό στη διοργάνωση, ενώ αποκάλυψε ότι πέρα από τους τραυματίες θα αφήσει στον πάγκο τους Νέντβεντ και Μαρκίζιο.
"Θα διαλέξω την καλύτερη ενδεκάδα χωρίς να πάρω κάποιο ρίσκο. Θέλουμε τη νίκη και αντιμετωπίζουμε αυτή τη διοργάνωση πολύ σοβαρά.

Είναι ένας από τους στόχους μας και μετά από 20 ημέρες ξεκούρασης χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι για να ξαναμπούμε στη ρουτίνα των αγώνων",

τόνισε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" και συνέχισε:

"Η Γιουβέντους έχει κατακτήσει το Κόπα Ιτάλια εννέα φορές και νομίζω ότι θα γίνουμε η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που θα φτάσει στα 10 τρόπαια.

Έβαλα επίσης όλους τους παίκτες να εξασκηθούν στα πέναλτι στην προπόνηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα ματς μία και έξω.



Η αποθεραπεία του Κιελίνι είναι σε καλό δρόμο και ελπίζω ότι θα είναι στη διάθεσή μας την Κυριακή. Ο Νέντβεντ και ο Μαρκίζιο θα ξεκουραστούν και ίσως ο Τιάγκο επιστρέψει το Σαββατοκύριακο.

Ο Ιακουίντα είναι ένας σημαντικός παίκτης και με στενοχωρεί που δεν τον έχω σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Τρεζεγκέ πηγαίνει καλύτερα μέρα με τη μέρα και έπαιξε τα πρώτα μίνι παιχνίδια του ενώ ο Μπουφόν χρειάζεται απλά να μπει σε κάποιο ρυθμό".

Όσο για τις "δύσκολες" καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν το βράδυ της Τετάρτης στο Τορίνο (τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για -4 βαθμούς κελσίου), ο Ρανιέρι υπογράμμισε: "Θα έχει κρύο τέτοια ώρα αλλά τι μπορεί να κάνεις;

Φυσικά θα ήταν καλύτερα να παίξουμε το απόγευμα, όμως έτσι είναι το πρόγραμμα. Το να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στη φόρμα που ήμασταν κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ