EURO

Τζέραρντ: "Στηρίζουμε απόλυτα τον ΜακΛάρεν"

Τζέραρντ: "Στηρίζουμε απόλυτα τον ΜακΛάρεν"
New Image

Την πεποίθησή του ότι ο Στιβ ΜακΛάρεν είναι ο πλέον κατάλληλος για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, εξέφρασε ο αρχηγός της Λίβερπουλ

Τα "λιοντάρια" βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2008, καθώς μετά την ήττα από την Ρωσία με 2-1 στα μέσα Οκτώβρη κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν εκτός τελικών, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να τονίζει ωστόσο ότι την ευθύνη για έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό θα τον φέρουν κυρίως οι παίκτες.
"Τον στηρίζω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι αυτό ισχύει και για τους άλλους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Αγγλία", τόνισε στις δηλώσεις του ο Τζέραρντ, λίγες ημέρες πριν τα ματς με Αυστρία (φιλικό) και Κροατία (τελευταίο ματς στα προκριματικά), και συνέχισε:

"Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να γίνεται κριτική στους παίκτες, όπως και στον προπονητική και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όμως είναι οι παίκτες που πρέπει να απολαμβάνουν την ευθύνη.

Είμαστε σε κάπως δύσκολη κατάσταση και είναι πραγματικά απογοητευτικό που δεν έχουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, αλλά περιμένουμε για τα άλλα αποτελέσματα.

Όμως θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι, και ίσως η Κροατία να μας κάνει μία χάρη το Σαββατοκύριακο κόβωντας βαθμούς από τη Ρωσία.

Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό ματς για το παιχνίδι με την Κροατία",

κατέληξε στις δηλώσεις του ο Τζέραρντ, ο οποίος στα δύο προσεχή παιχνίδια της Αγγλίας θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ