EURO

MακΛάρεν: "Υπομονή..."

MακΛάρεν: "Υπομονή..."
μακλαρεν

Ο Στιβ ΜακΛάρεν θεωρεί ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει την Αγγλία στις επιτυχίες

" Πιστεύω ότι είμαι ο σωστός άνθρωπος για να οδηγήσω την εθνική στις επιτυχίες. Μου αρέσει που δουλεύω στην εθνική και ξέρω ότι στο μέλλον θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Πιστεύω στην ομάδα και θέλω να προχωρήσω. Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος συζητάει για το μέλλον μου. Είναι μία κουβέντα που δεν μπορώ να πάρω μέρος. Η Ομοσπονδία μου συμπαραστέκεται και με υποστηρίζει και ήταν μαζί μου καθ΄όλη την θητεία μου.

Δέχομαι ότι οι πρώτοι μήνες στα νέα μου καθήκοντα ήταν δύσκολοι. Έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα γρήγορα και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση αλλά, στην πορεία ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα όπως η ισοπαλία με τα Σκόπια. Από τότε έχουμε γίνει δυνατότερη ως ομάδα. Από την στιγμή που οι παίκτες θα χάσουν την πίστη τους τότε έχεις πρόβλημα. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ξέρεις πότε η ομάδα παλεύει και πότε όχι. Υπάρχει μεγάλη σύμπνοια

", ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού της Μίντλεσμπρο.

Η Αγγλία πρέπει να κερδίσει την Κροατία στις 21 Νοεμβρίου ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Ρωσίας σε ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της με Ισραήλ και Ανδόρα, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο Ρούνεϊ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα και ο ΜακΛάρεν ελπίζει το Ισραήλ να μην ρίξει λευκή πετσέτα στον αγώνα με την Ρωσία.

" Το Ισραήλ είναι πολύ περήφανος λαός και το Τελ Αβίβ είναι πολύ δύσκολο μέρος για να παίξεις. Διατηρούν πολύ καλό σερί στην έδρα τους καθώς έχουνε μόνο μία ήττα στους τελευταίους δύο προκριματικούς γύρους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όλοι η Ευρώπη θα βλέπει αυτό το παιχνίδι και ξέρουν ότι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλή ομάδα".

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ενισχύσει την προσπάθεια της Αγγλίας για πρόκριση στα τελικά μετά το κάλεσμα του τεχνικού των "λονταριών".








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ