ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Ολοένα και καλύτεροι"

Τζεμπούρ: "Ολοένα και καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη νίκη της ομάδας τους επί του Παναθηναϊκού ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις τους. Ο σκόρερ και MVP, Ραφίκ Τζεμπούρ, τόνισε η Ένωση θα βελτιώνεται συνεχώς, οι Μάκος και Καφές συμφώνησαν πως η ΑΕΚ δεν δέχθηκε πίεση στο 1ο ημίχρονο, ενώ ο Γκερέιρο αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γρηγόρης Μάκος: " Κάναμε καλή δουλειά. Από την αρχή πιέσαμε και πετύχαμε το γρήγορο γκολ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, να πετυχαίνεις γρήγορα γκολ. Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο.

Μετά το ματς με την Άντερλεχτ είχαμε πει ότι αυτό θα ήταν μία κακή παρένθεση. Έτσι κι έγινε. Τώρα έχουμε τα κεφάλια κάτω. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και για μας προέχει το Κύπελλο, αφού πέρυσι μας έγινε μάθημα ο αποκλεισμός από το Θρασύβουλο.

Κάθε ματς πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και αυτά έρχονται. Βάλαμε τον προπονητή μας γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Είμαστε ομάδα και το αποδείξαμε
".

Ρότζερ Γκερέιρο: " Ακόμα και την εποχή που δεν με έβαζε ο προπονητής, προπονούμουν σκληρά και περίμενα τη στιγμή για να παίξω, να μου δοθεί η ευκαιρία και να την αρπάξω από τα μαλλιά. Ήμουν πάντα έτοιμος να παίξω.

Πιστεύω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες να πετύχουμε πολλά πράγματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε ένα μεγάλο προπονητή μαζί μας και τα πράγματα θα καλυτερεύουν συνεχώς
".

Ραφίκ Τζεμπούρ: " Αυτό που με νοιάζει εμένα δεν είναι ο τίτλος του MVP, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα. Πήραμε μία σπουδαία νίκη και πλησιάσαμε την κορυφή. Εϊμαστε πολύ κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και γι' αυτό βγαίνουν οι τραυματισμοί. Από παιχνίδι σε παιχνίδι πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα και στο μέλλον πιστεύω ότι η εικόνα μας θα είναι ακόμα πιο καλή".

Παντελής Καφές: " Είναι αλήθεια ότι είχαμε πολλές απουσίες, αλλά αυτοί που έπαιξαν τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μας πίεσε. Στην επανάληψη μας βγήκε η κούραση και ο Παναθηναϊκός ανέβηκε ψηλά.

Η νίκη αυτή μας βοηθάει ψυχολογικά να ξεπεράσουμε την ήττα από την Άντερλεχτ. Χρειάζονται χρόνος και παιχνίδια για να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Είμαστε κουρασμένοι αλλά βλέπουμε μόνο αυτό
".

Οι δηλώσεις του Καφέ


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ