ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τζελέπης: "Ο Πανθρακικός θα συνεχίσει να γράφει ιστορία"

Τζελέπης: "Ο Πανθρακικός θα συνεχίσει να γράφει ιστορία"
Τζελέπης INTIME SPORTS

Ευχές στους φιλάθλους του Πανθρακικού και όχι μόνο έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τζελέπης, μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της. Μεταξύ άλλων, είπε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος και είπε πως το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα του. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Πανθρακικός αισιοδοξεί πως θα πετύχει τους στόχους του και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Φίλες και Φίλοι,

Σε λίγες ημέρες θα αφήσουμε πίσω μας το 2015, μια χρονιά με πολλές δύσκολες, αλλά περισσότερες ευχάριστες στιγμές για τον Πανθρακικό μας. Με υγεία πάνω από όλα, πίστη στην ομάδα μας και την υποστήριξη του δωδέκατου παίχτη μας, του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής και της Θράκης γενικότερα, αισιοδοξούμε πως και το 2016 θα πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα μας θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους εσάς και στις οικογένειές να έχετε υγεία, που αποτελεί το βασικότερο αγαθό στη ζωή μας, δύναμη, να χαμογελάτε και να είστε ευτυχισμένοι, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και για ολόκληρο τον κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Φιλικά,

Δημήτρης Τζελέπης".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ