ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

"Tsimi - Tsimi - Tsimi, Our Kostas Tsimikas": Το φοβερό τραγούδι για τον Τσιμίκα στον ρυθμό των Abba

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από γκολ της ομάδας του απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας | 20 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας παραπονέθηκε ότι ακόμα δεν έχει δικό του τραγούδι και οι φίλοι της Λίβερπουλ έσπευσαν να εμπνευστούν ένα "έπος" για τον Έλληνα αμυντικό, τραγουδώντας στον ρυθμό των Abba "Tsimi - Tsimi - Tsimi, Our Kostas Tsimikas".

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι το αγαπημένο παιδί των φίλων της Λίβερπουλ και δεν χάνουν ευκαιρία να του το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά δημιούργησαν ένα μουσικό έπος και τραγούδησαν στον ρυθμό των Abba.

Ο Έλληνας αμυντικός των reds είχε παραπονεθεί στο πρόσφατο παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο κλήθηκε να τεστάρει τις γνώσεις του μαζί με τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα, ότι δεν υπάρχει κάποιο διάσημο τραγούδι που να έχει βγάλει το Kop για εκείνον.

Κάπως έτσι, ο Ιμπραΐμα Κονατέ, αυτοσχεδίασε και τραγούδησε για χάρη του Τσιμίκα στα γαλλικά, δίκην ράπερ, μπροστά σε μία αίθουσα όπου οι παριστάμενοι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν γονατίσει από τα γέλια...

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε το ισχυρότερο ελατήριο για κάποιους οπαδούς των κόκκινων, όχι μόνο να βρουν ένα τραγούδι που να ταιριάζει ιδανικά στο χαρακτήρα και στο πάθος που βγάζει στο χορτάρι όταν φοράει την κόκκινη φανέλα αλλά και που να είναι ικανό να ανεβάσει κατακόρυφα τα ντεσιμπέλ στο "Άνφιλντ".

"Tsimi - Tsimi - Tsimi, Our Kostas Tsimikas", αρχίζει το τραγούδι για τον επονομαζόμενο Greek Scouser, που συνεχίζει ως εξής "His passport says he's Greek but we all know that he's scouse".

Σε ελεύθερη μετάφραση; "Το διαβατήριο του δικού μας Κώστα Τσιμίκα λέει μεν πως είναι Έλληνας, όλοι ξέρουμε όμως είναι παιδί της πόλης του Λίβερπουλ και είναι scouse". Η συνέχεια στην... εξέδρα.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ