ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιλαβέρτ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Παραγουάης

Ο άλλοτε κίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ανακοίνωσε την υποψηφιοτητά του για πρόεδρος στη χώρα του
Ο άλλοτε κίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ανακοίνωσε την υποψηφιοτητά του για πρόεδρος στη χώρα του AP PHOTO/EDUARDO DI BAIA

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα για να γίνει πρόεδρος της Παραγουάης ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών του στα social media ο άλλοτε κίπερ της εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

Ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ είναι γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό μέσα από την ποδοσφαιρική δράση με τους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε αλλά κυρίως από την παρουσία του με την εθνική Παραγουάης (διάσημος για τα χτυπήματα πέναλτι και φάουλ), ωστόσο τώρα θέλει να αφήσει το σημάδι του και απο έναν άλλο χώρο, πλην του αθλητισμού.

Αυτός είναι της πολιτικής, με τον Τσιλαβέρτ να έχει αφήσει κατά καιρούς να εννοηθεί πως επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά αλλά πλέον να δίνει επίσημα το σύνθημα, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ενόψει των εκλογών του 2023 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Παραγουάης.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Παραγουάης έκανε γνωστό ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Παραγουάης έκανε γνωστό ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ

"Τσίλα, πρόεδρος 2023. Υπερήφανος που είμαι Παραγουανός", είναι το σλόγκαν του 55χρονου παλαίμαχου γκολκίπερ, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του να φέρνει ενθουσιασμό στους ακόλουθούς του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ