ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι έστειλε σε γκολκίπερ από μία μπύρα για κάθε γκολ που σκόραρε εις βάρος τους

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Μπέτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Μπέτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μια εταιρεία ζυθοποιίας που συνεργάζεται με τον Λιονέλ Μέσι είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει από μια μπύρα στους 160 γκολκίπερ εις βάρος των οποίων έχει σκοράρει ο Αργεντινός σταρ με τον αριθμό του τέρματος πάνω σε αυτή. (VIDEO)

Έναν πανέξυπνο τρόπο για να γιορτάσει το απίστευτο ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι με τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα βρήκε μια εταιρεία ζυθοποιίας η οποία τον τελευταίο καιρό συνεργάζεται με τον Αργεντινό μέσο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία που εδώ και αρκετές εβδομάδες πάνω στο λόγκο της έχει βάλει τον Μέσι έστειλε από μια μπύρα στους 160 γκολκίπερ που έως τώρα έχουν δεχτεί γκολ από τον Αργεντινό όλα αυτά τα χρόνια με τον αριθμό του κάθε τέρματος πάνω σε αυτή.

Φυσικά κάποιοι εξ αυτών πήραν παραπάνω από μια μπύρες ενώ υπάρχουν και αυτοί που αντιμετώπισε στην Ισπανία που πήραν πολλές περισσότερες όπως ο Κασίγιας που πήρε 17 και ο Ντίέγκο Άλβες που πήρε 21. Ακόμα μέσα σε αυτούς βρίσκονται γκολκίπερ όπως οι Μπουφόν και Όμπλακ που δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν στους λογαριασμούς τους στα social μια σχετική φωτογραφία η βίντεο.

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

Στην ίδια λίστα των 160 γκολκίπερ βρίσκονται και γνώριμοι στο ελληνικό κοινό. Ένας Έλληνας και αρκετοί ξένοι γκολκίπερ καθώς αγωνίζονταν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα όταν ο Μέσι είχε σκοράρει εναντίον τους. Ο λόγος για τους Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρο Τζόρβα του τριφυλλιού και Σιλβιέρ Προτό των "ερυθρολεύκων".

Ο Κροάτης έχει δεχτεί ένα γκολ από τον Αργεντινό, ο Τζόρβας έχει δεχτεί τρία σε δύο παιχνίδια κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Βέλγος ένα ακόμη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Ρομπέρτο, ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που όμως δεν είχε φάει γκολ ως τερματοφύλακας της ομάδας του λιμανιού αλλά αγωνιζόμενος στην Ισπανία καθώς επίσης και οι Κουέστα, Σορεντίνο μεταξύ άλλων.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ