ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσικίνιο: "Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού, Τσικίνιο, υποστήριξε πως παρά τη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε, τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν είναι χαρούμενοι λόγω των δύο γκολ που δέχτηκαν.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων με φόντο τους "4" του Conference League και θα πάει με ελαφρύ αβαντάζ στην Κωνσταντινούπολη για τη ρεβάνς στο "Σαράτσογλου", ωστόσο οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ήταν ικανοποιημένοι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αιτία το γεγονός πως βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με τρία γκολ διαφορά, για να δεχτούν όμως δύο γκολ στη συνέχεια και να δεχτούν πίεση στο φινάλε, με τον σκόρερ του τρίτου γκολ των ερυθρολεύκων, Τσικίνιο, να κάνει λόγο για λάθη που έκανε η ομάδα του με το σκορ στο 3-0 με αποτέλεσμα να το πληρώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ σήμερα, όμως κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε,όπως και εκείνοι έκαναν κάποια λάθη και δέχτηκαν τρία γκολ. Τώρα, απλά περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε για λίγο και θα τα ξαναπούμε στην Τουρκία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ