ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να εγγυηθούν ότι δεν θα πωλήσουν τις μετοχές τους μέχρι το 2032

Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ
Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ © 2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Νέα δέσμευση καλούνται να τηρήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι, καθώς βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας υποχρεούνται να διατηρήσουν τις μετοχές στις τάξεις τους και να μην τις παραχωρήσουν έως το 2032.

Η διαδικασία παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς έχουν μείνει μόλις τρεις οι υποψήφιοι αγοραστές.

Δημοσίευμα του "Sky News" αναφέρει ότι οι αγοραστές πρέπει να υπογράψουν δέσμευση ότι δεν θα παραχωρήσουν τις μετοχές που θα αποκτήσουν μέχρι το 2032.

Η συγκεκριμένη απαίτηση είναι εντολή της αγγλικής κυβέρνησης, την ώρα που και οι σύμβουλοι του Αμπράμβιτς δεν φέρουν αντιρρήσεις έτσι ώστε να διασφαλιστεί μια σταθερότητα στο λονδρέζικο κλαμπ. Η συγκεκριμένη παράμετρος θα είναι απαράβατος όρος για να προχωρήσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των "μπλε".

Η συγκεκριμένη απαίτηση θα αφορά μόνο τους μεγαλομετόχους, όπως ανέφερε μια πηγή ενός εκ των υποψηφίων αγοραστών στο ίδιο Μέσο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ