ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τούχελ αποκάλυψε πως οι μπλε θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο στο Μίντλεσμπρο και όχι με πούλμαν

Ο Τόμας Τούχελ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ
Ο Τόμας Τούχελ στον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Η Τσέλσι θα αποφύγει την πολύωρη ταλαιπωρία του οδικού ταξιδιού για να παίξει κόντρα στην Μίντλεσμπρο στο FA Cup, με τον Τόμας Τούχελ να αποκαλύπτει πως οι μπλε πήραν ειδική άδεια από την κυβέρνηση και θα μετακινηθούν με αεροπλάνο.

Το πάγωμα όλων των λογαριασμών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο πλαίσιο των κυρώσεων που του έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει φέρει την Τσέλσι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσο καθυστερεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με την ομάδα και τους φιλάθλους να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα του δυτικού Λονδίνου δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με οπαδούς στο πλευρό της στα προημιτελικά του Champions League (η κλήρωση της Παρασκευής έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης στο δρόμο της) ενώ τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη ανησυχία πως ο Τούχελ και οι παίκτες του θα βίωναν μία απίστευτη ταλαιπωρία ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας με την Μίντλεσμπρο.

Αιτία το γεγονός πως δεν επιτρέπεται στην Τσέλσι να υπερβαίνει τις 20.000 λίρες σε έξοδα για εκτός έδρας αγώνες της, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει πούλμαν για να μεταβεί στο "Ρίβερσαϊντ" και να είναι για περίπου 10 ώρες στους δρόμους.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, με τον Γερμανό προπονητή να αποκαλύπτει με δηλώσεις του την Παρασκευή πως η Τσέλσι εξασφάλισε ειδική άδεια από την κυβέρνηση και θα χρησιμοποιήσει αεροπλάνο για τη μετακίνησή της στο Βόρειο Γιόρκσαϊρ.

"Όλοι δούλεψαν σκληρά για να το πετύχουμε και τελικά μέσα από μία οργανωμένη κίνηση θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο.

Αυτό είναι πολύ καλό νέο αφού όπως ξέρετε, το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν στην έδρα της Λιλ και έχουμε μόνο δύο ημέρες να ξεκουραστούμε, οπότε είναι σημαντικό να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο του ταξιδιού και να μεγιστοποιήσουμε το χρόνο για αποθεραπεία ώστε να μειώσουμε τους κινδύνους ενός τραυματισμού.

Ναι, είμαστε χαρούμενοι.. Τα πάντα είναι οργανωμένα και θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε σωστά", δήλωσε ο Τούχελ, με την Τσέλσι να έχει μάλιστα στο πλευρό της 600 οπαδούς στο εκτός έδρας ματς με την Μίντλεσμπρο, που είναι κάτοχοι διαρκείας και δεν εντάσσονται στον περιορισμό που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση αναφορικά με την έκδοση νέων εισιτηρίων από πλευράς Λονδρέζων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ