ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τέλος από την προεδρία της ο Αμπράμοβιτς όπως ανακοίνωσε η Premier League

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς @2021 MARTIN MEISSNERZ/AP IMAGES

Μετά από την βρετανική κυβέρνηση που επέβαλε σοβαρές κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν η σειρά της Premier League να εξοστρακίσει τον Ρώσο κροίσο, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το τέλος της προεδρίας του από την Τσέλσι.

Η εποχή Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι είναι μία ανάσα από το να φτάσει οριακά στο φινάλε της, αφού μετά από τις κυρώσεις που του επιβλήθηκαν από την βρετανική κυβέρνηση και έβαλαν πάγο στην πώληση του συλλόγου, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου ένα ακόμα "χτύπημα" εις βάρος του Ρώσου μεγιστάνα.

Αυτό ήρθε από την πλευρά της Premier League, με τη διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως στερεί από τον Αμπράμοβιτς τη δυνατότητα να είναι στο τιμόνι των μπλε ως πρόεδρός τους μετά από τις κυρώσεις εις βάρος του για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

"Μετά από επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022", αναφέρει η ανακοίνωση της Premier League.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ