ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κράτησε τους χορηγούς στη φανέλα, τους έκρυψε το Sky Sports στη μετάδοση του ματς με την Νιούκαστλ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νιούκαστλ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νιούκαστλ για την Premier League | 13 Μαρτίου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Σουρέαλ σκηνικά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Τσέλσι - Νιούκαστλ, με τους μπλε να διατηρούν το λόγκο τριών χορηγών στη φανέλα τους παρότι έχει διακοπεί η συνεργασία μαζί τους και το Sky Sports να τα "κόβει" κατά την παρουσίαση των Λονδρέζων.

Οι σοβαρές κυρώσεις που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν φέρει σε εξαιρετικά άβολη θέση την Τσέλσι, αφού όχι μόνο έχει μπει στον πάγο η πώληση του συλλόγου, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει, ούτε να ανανεώσει ποδοσφαιριστές της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του δυτικού Λονδίνου είδε τον έναν μετά τον άλλο τους χορηγούς της να την εγκαταλείπουν, με τρεις εξ αυτών, τις εταιρίες Three, Hyundai και Zapp να ζητούν το πάγωμα των συμφωνιών τους με την Τσέλσι μέχρι νεωτέρας έπειτα από τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Αμπράμοβιτς λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Οι τρεις παραπάνω εταιρίες ζήτησαν μάλιστα την αφαίρεση των ονομάτων τους τόσο από τις φανέλες όσο και γύρω από το στάδιο, ωστόσο τα αιτήματά τους δεν εισακούστηκαν, με τα εμβλήματα των Three και Hyundai να είναι ακόμα στις εμφανίσεις της Τσέλσι και το έμβλημα της Zapp να είναι ευδιάκριτο στο Στάμφορντ Μπριτζ στο πλαίσιο του αγώνα με την Νιούκαστλ.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως σε αντίθεση με την Τσέλσι, ο τηλεοπτικός σταθμός Sky Sports δεν... χαρίστηκε στους μπλε και αφαίρεσε τους χορηγούς από τη φανέλα, κατά την παρουσίαση της ενδεκάδας τους πριν την έναρξη του αγώνα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ