ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οι παίκτες ψάχνονται για τη λύση του συμβολαίου τους σε περίπτωση οικονομικού κραχ

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λούτον για το Κύπελλο Αγγλίας
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λούτον για το Κύπελλο Αγγλίας @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Δημοσίευμα της αγγλικής "Telegraph" αναφέρει ότι οι παίκτες της Τσέλσι ψάχνονται για να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους Λονδρέζους, σε περίπτωση που συμβεί ένας οικονομικός αρμαγεδώνας στην ομάδα, λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς και του παγώματος των τραπεζικών λογαριασμών.

Η Τσέλσι ζει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της, μετά τις κυρώσεις που υποβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νέο δημοσίευμα της "Telepraph" αναφέρει ότι οι παίκτες της Τσέλσι εξετάζουν ήδη με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους τους, τις προϋποθέσεις για να μπορέσουν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάποιοι δικηγόροι έχουν δεχθεί ήδη κρούσεις των εκπροσώπων των παικτών, σε περίπτωση που έρθει ο οικονομικός αρμαγεδώνας στους Λονδρέζους, μετά από όσα έχουν ήδη επιβληθεί στην ομάδα. Την υπόθεση την παρακολουθούν και ομάδες που μπορεί να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση.

Τα οικονομικά προβλήματα στην Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσουν άμεσα, καθώς τα ταμειακά αποθέματα της εταιρείας δεν μπορούν να καλύψουν τους μισθούς του μήνα, ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι παίκτες θα χρειαστούν μόλις δύο μήνες να μείνουν απλήρωτοι για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι. Βέβαια οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα λόγω του Αμπράμοβιτς και του πολέμου στην Ουκρανία, ίσως αλλάξουν απλά με μια δικαστική διαμάχη.

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη και μια δανειακή σύμβαση, που θα έλυνε προσωρινά τα προβλήματα των πρωταθλητών Ευρώπης, λόγω του παγώματος του τραπεζικού λογαριασμού των Λονδρέζων στην Barclays.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ