PREMIER LEAGUE

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξή του στο φινάλε του αγώνα με την Σίτι

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 12 Νοεμβρίου 2023 @2023 IAN WALTO/AP IMAGES

Ο αγώνας μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι χόρτασε θέαμα το κοινό με τα οκτώ γκολ του αλλά και ένταση στο φινάλε, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να εκρήγνυται λόγω του διαιτητή και κατόπιν να εμφανίζεται μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του.

Η Τσέλσι πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και αυτό της έδωσε ώθηση, κάτι που αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο απόλυτο κρας τεστ της απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους Λονδρέζους να βρίσκονται τρεις φορές πίσω στο σκορ αλλά στο φινάλε να παίρνουν ισοπαλία 4-4, στη ματσάρα της χρονιάς, κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης σ

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε το φίλαθλο κοινό να απολαμβάνει το ποδοσφαιρικό θέαμα και τις ανατροπές που είχε μόλις δει ωστόσο έμεινε άφωνο και με την έκρηξη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό προπονητή των μπλε να είναι έξαλλος από την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει το φινάλε ενώ η ομάδα του ήταν στην επίθεση και να χρειάζεται η παρέμβαση των συνεργατών του για να ηρεμήσει.

Λίγη ώρα αργότερα αντιλήφθηκε πως είχε "ξεφύγει" και θέλησε να απολογηθεί δημόσια, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως ο Στέρλινγκ θα μπορούσε να δώσει πάσα και να πηγαίναμε για πέμπτο γκολ.

Ξεπέρασα τα όρια και αυτή δεν ήταν μία όμορφη εικόνα για μένα ή το ποδόσφαιρο. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα γιατί εκείνη τη στιγμή δεν τον είδα για να τον χαιρετήσω".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ