ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο μάνατζερ του Ζορζίνιο έριξε στο κυνήγι της απόκτησής του πέντε ιταλικές ομάδες

Ο Ζορζίνιο με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζορζίνιο με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 29 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο με την Τσέλσι εκπνέει το 2023 και αυτό έχει σημάνει συναγερμό σε αρκετούς συλλόγους, με τον μάνατζερ του πολιτογραφημένου Ιταλού μέσου να δηλώνει πως αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξει σε 4 με 5 ομάδες της Serie A.

Ο Ζορζίνιο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Serie A αγωνιζόμενος με τις Βερόνα και Νάπολι, με την ομάδα πάντως που τον εκτόξευσε στα ύψη όσον αφορά στην κατάκτηση τίτλων, συλλογής χρημάτων αλλά και δημοφιλίας να είναι η Τσέλσι.

Τώρα όμως, με τους μπλε να βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, δεν αποκλείεται ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους μπλε αλλά και με την εθνική Ιταλίας να σκεφτεί την επιστροφή στις... ρίζες του, όπως παραδέχτηκε ο μάνατζέρ του, Ζοάο Σάντος.

"Για εκείνον, το να παίξει στην Serie A είναι ένα όνειρο, η καρδιά του είναι εκεί. Αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξει σε 4 με 5 ομάδες: Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Ρόμα ή Νάπολι", τόνισε αρχικά, ενώ κληθείς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα τελευταία σενάρια που ήθελαν τους Τορινέζους να κάνουν κρούση για τον 30χρονο μέσο, απάντησε:

"Υπάρχουν αρκετά κλαμπ που ενδιαφέρονται για εκείνον. Στο παρελθόν μίλησα με τους ανθρώπους της Παρί και της Μπαρτσελόνα και με τον Μασάρα από πλευράς Μίλαν, που δεν ξέρω όμως αν το ενδιαφέρον του εξακολουθεί να υφίσταται.

Αυτό που ισχύει είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα επειδή η Τσέλσι δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να αγοράζει, ούτε να πουλάει, ούτε να ανανεώνει παίκτες.

Ο Ζορζίνιο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΙ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ