ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ βγήκε τραυματίας, συναγερμός ενόψει του τελικού του Champions League

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει γίνει αλλαγή στον τελικό του FA Cup και ο Κλοπ τον παρηγορεί |14 Μαΐου
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει γίνει αλλαγή στον τελικό του FA Cup και ο Κλοπ τον παρηγορεί |14 Μαΐου © 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ λόγω ενός τραυματισμού στον προσαγωγό αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι στο 33' και στους "ρεντς" σήμανε συναγερμός ενόψει του τελικού του Champions League στις 28 Μαΐου με αντίπαλο τη Ρεάλ.

Συναγερμός στη Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League στις 28 Μαΐου με αντίπαλο τη Ρεάλ σήμανε μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Τσέλσι για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Αιγύπτιος στο 30' της αναμέτρησης έπεσε μόνος του στο έδαφος καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό. Το ιατρικό τιμ των "ρεντς" μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εξέτασε τον επιθετικό της Λίβερπουλ και μετά από συζήτηση που είχε με τον Σαλάχ προτιμήθηκε να γίνει αλλαγή με τον Ζότα να περνάει στη θέση του.

Ο Σαλάχ αποχώρησε χωρίς να δείχνει πως έχει κάποια σοβαρή ενόχληση και δεν αποκλείεται η αντικατάσταση του να ήταν προοληπτική ώστε να μην πάρει το παραμικρό ρίσκο ο Γιούργκεν Κλοπ για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ.

Βέβαια από τη στιγμή που έγινε αλλαγή και μέχρι να γίνουν γνωστά τα νεότερα για την κατάσταση του είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΣΕΛΣΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ