ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η Premier League άναψε το πράσινο φως για την αγορά των μπλε από τον Τοντ Μπόλι

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022
Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την αγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι και πλέον απομένει να εγκριθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημαντικό βήμα έγινε σήμερα (24/05) για να περάσει η Τσέλσι σε νέα εποχή, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την αγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι και το fund που τον στηρίζει.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να εγκριθεί και από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να επιλυθούν όλα τα νομικά ζητήματα και να ολοκληρωθεί η πώληση από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η λίγκα στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πέρασαν τα απαραίτητα τεστ που γίνονται στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να έχουν την άδεια να διοικήσουν την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς "αναγκάστηκε" να πωλήσει την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για τη στήριξη της Ουκρανίας, μέσω ενός ιδρύματος που ίδρυσε ο ίδιος.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ