ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η Λιόν δεν αφήνει τον Έμερσον να επιστρέψει στους μπλε

Ο Έμερσον Παλμιέρι με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας
Ο Έμερσον Παλμιέρι με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας @ 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Τσέλσι είχε τρεις αποτυχημένες "απόπειρες" να επαναφέρει στο ρόστερ της τον Έμερσον, προκειμένου ο Ιταλός μπακ να επιστρέψει στους μπλε, ωστόσο η Λιόν απάντησε αρνητικά.

Η Τσέλσι έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Μπεν Τσίλγουελ, για τον οποίο έληξε πρόωρα η τρέχουσα σεζόν.

Οι "μπλε" ανάμεσα στις επιλογές που εξέτασαν ήταν ο "δικός τους" Έμερσον Παλμιέρι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι στη Λιόν με μονοετή δανεισμό.

Ο Τόμας Τούχελ εισηγήθηκε την επιστροφή του, ως μια πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μάρκος Αλόνσο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι μπλε έχουν τρεις προτάσεις στους Γάλλους οι οποίες απορρίφθηκαν, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μεταξύ άλλων η αποζημίωση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι Κουρζαβά, που επίσης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και Πέρισιτς δεν αποτελούν μεταγραφικές επιλογές για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ