ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τσίλγουελ, στην αγορά για αριστερό μπακ οι Λονδρέζοι

Ο Μπεν Τσίγλουελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπρέντφορντ για την Premier League.
Ο Μπεν Τσίγλουελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπρέντφορντ © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι έχασε τον Μπεν Τσίγλουελ λόγω τραυματισμού για το υπόλοιπο της χρονιάς και έχει μείνει μόνο με τον Μάρκος Αλόνσο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Λούκας Ντιν και Σερτζίνιο Ντεστ οι πιθανές λύσεις, ανοικτό να επιστρέψει και ο Έμερσον.

Ο Τόμας Τούχελ καλείται να συνεχίσει τη σεζόν δίχως τις υπηρεσίες του Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, με αποτέλεσμα η σεζόν να λήξει πρόωρα για εκείνον.

Πλέον οι πρωταθλήτες Ευρώπης έχουν μείνει με μια λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Μάρκος Αλόνσο.

Η Τσέλσι θα κάνουν σαφάρι στην αγορά για αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό, ο οποίος θα υποστηρίξει τον Αλόνσο για το υπόλοιπο της σεζόν και ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Λούκας Ντιν και Σερτζίνιο Ντεστ.

Ο πρώτος δεν υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, ενώ ο δεύτερος υπολογίζεται μεν από τον Τσάβι, ωστόσο δεν θα ήταν αρνητικοί οι μπλαουγκράνα να τον παραχωρήσουν, σύμφωνα με την Telegraaf.

Άλλα ΜΜΕ του Νησιού αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Έμερσον Πάλμιερι, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Λιόν και έτσι να καλυφθεί εκ των έσω το κενό.

Τη φετινή σεζόν ο Τσίλγουελ σε όλες τις διοργανώσεις έχει απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ σε 12 συμμετοχές, ενώ αποκτήθηκε από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2020, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ