ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Στην Μπαρτσελόνα σε κάνουν κάθε μέρα να νιώθεις ότι δεν αξίζεις"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις © 2024 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι άφησε ανοικτή την πόρτα στην Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα, ενώ τόνισε πως αισθάνεται ότι το έργο του στον σύλλογο δεν έχει εκτιμηθεί.

Μετά την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βιγιαρεάλ με 5-3, ο Τσάβι θέλησε να ενημερώσει ο ίδιος τους εκπροσώπους του Τύπου πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Οσασούνα (31/1) ο Καταλανός δήλωσε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει, ενώ τόνισε πως νιώθει ότι δεν τον εκτιμούν.

"Πιστεύω ότι το έργο δεν έχει εκτιμηθεί αρκετά κι αυτό με φθείρει. Έτσι νιώθω. Δεν είναι επειδή δεν αντέχω την πίεση. Φτάσαμε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Χρειαζόμασταν αντίδραση και περισσότερο ενθουσιασμό. Πρέπει να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο γιατί οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα χρειάζονται αντίδραση.

Έχω πάρει την απόφαση εδώ και πολύ καιρό. Η δουλειά μας δεν εκτιμάται αρκετά. Και στην αρχή της σεζόν πίστευα ήδη ότι θα ήταν η τελευταία.

Δεν αποκλείω το να επιστρέψω. Η Μπαρτσελόνα θα με έχει για ό,τι χρειαστεί, αλλά τώρα νομίζω ότι δεν με χρειάζεται. Το είχα ήδη αποφασίσει. Νομίζω ότι η δουλειά δεν εκτιμάται. Σε κάνουν να νιώθεις κάθε μέρα ότι δεν αξίζεις.

Μίλησα με τον Πεπ και μου είπε το ίδιο. Συνέβη και με τον Βαλβέρδε. Είδα τον Λουίς Ενρίκε να υποφέρει. Πρέπει να σκεφτούμε. Έχουμε πρόβλημα με τις απαιτήσεις. Φαίνεται σαν να ρισκάρεις τη ζωή σου σε κάθε στιγμή. Γι' αυτό λέω ότι είναι σκληρό, δεν είναι ευχάριστο", είπε ο Καταλανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ