ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι για τους 30.000 Γερμανούς στο Καμπ Νου: "Νιώθαμε πως δεν παίζαμε στην έδρα μας"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ στο Europa League
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ στο Europa League © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τσάβι αναφερόμενος στο σκάνδαλο των 30.000 οπαδός της Άιντραχτ στο Καμπ Νου τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχασε το πλεονέκτημα της έδρας, αφού οι παίκτες του δεν ένιωθαν πως έπαιζαν στο δικό τους γήπεδο.

Έξω από το Καμπ Νου θα βρεθούν τη Δευτέρα (18/4) πριν τον αγώνα με την Κάντιθ οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την την παρουσία των 30.000 οπαδών της Άιντραχτ στο Καμπ Νου για τη ρεβάνς στο Europa League.

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο σκάνδαλο, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε στην πραγματικότητα το πλεονέκτημα της έδρας, αφού οι παίκτες του δεν ένιωθαν πως έπαιζαν στο δικό τους γήπεδο.

"Οι παίκτες δεν ένιωθαν ότι έπαιζαν στην έδρα τους. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η ατμόσφαιρα μας προμήθευσε. Δεν ήμασταν άνετα. Είχα ένα κακό προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο λεωφορείο του ξενοδοχείου και δεν νιώσαμε σαν στο σπίτι μας.

"Μας πετούσαν διάφορα, οι παίκτες δεν μπορούσαν καν να βγουν από τη φυσούνα. Ξεκίνησε άσχημα και τελείωσε άσχημα. Νιώθεις σαν να σε κλέβουν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROPA LEAGUE ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ