ΤΣΑΒΙ

Τσάβι: "Η ιστορία συνεχίζεται, θα παλέψω να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @2015 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάβι περιέγραψε τον ενθουσιασμό του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα μέσω ανάρτησής του στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους οπαδούς πως θα παλέψει για να φτάσει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Λίγες μόλις ώρες μετά την επισημοποίηση του deal της Αλ Σαντ με την Μπαρτσελόνα και την κοινοποίηση της συμφωνίας του καταλανικού συλλόγου με τον Τσάβι Ερνάντεθ για να αναλάβει το κουμάντο στα αποδυτήρια μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ήρθε η κατάθεση ψυχής από πλευράς του 41χρονου προπονητή.

Αυτό έγινε μέσω ανάρτησής του στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, με τον ζωντανό θρύλο των μπλαουγκράνα να αναφέρεται με χαρά στην τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του και την ανυπομονησία του να πιάσει δουλειά στην "Μπάρτσα" για να την οδηγήσει στην κορυφή.

"Αγαπητοί φίλοι της Μπαρτσελόνα. Επιστρέφω σπίτι. Επιστρέφω στο μέρος που μεγάλωσα, επιστρέφω στο σύλλογο της ζωής μου.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την επιθυμία να υπερασπιστώ ξανά το έμβλημα που είναι χαραγμένο στην καρδιά μου, να νιώσω ξανά το "Καμπ Νόου" να πάλλεται και να ακούσω ξανά τις ιαχές συμπαράστασης από αυτούς τους σπουδαίους φιλάθλους.

Ξέρω ότι έρχομαι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όμως αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση με το μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Θα δουλέψω και θα παλέψω για όλους σας ώστε να φτάσουμε μαζί εκεί που αξίζει στον σύλλογο.

Ευχαριστώ τη Μπαρτσελόνα για την εμπιστοσύνη αλλά και τους οπαδούς που πιστεύουν σε εμένα γι' αυτό τον πολύ σημαντικό ρόλο. Η ιστορία συνεχίζεται...", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τσάβι: "Η ιστορία συνεχίζεται, θα παλέψω να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην Μπαρτσελόνα"
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΙ ΕΡΝΑΝΤΕΘ ΣΤΟ INSTAGRAM

Παράλληλα, ο Τσάβι φρόντισε να συνδέσει αρμονικά το μπλαουγκράνα παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του καθώς δημοσιεύσε μία φωτογραφία του μέσω Instastory από την εποχή που ήταν παίκτης της Masia (ποδοσφαιρική ακαδημία της Μπαρτσελόνα) όπου στην ίδια φωτό απεικονίζεται και ο ίδιος σε τωρινή ηλικία φορώντας το κοστούμι του προπονητή.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, φρόντισε να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της, ανεβάζοντας το μεσημέρι του Σαββάτου ένα video με γκολ του Τσάβι με τη φανέλα της αλλά και δηλώσεις του, όπου δίνει το στίγμα του για το τι θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ως προπονητής των μπλαουγκράνα.

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ