ΤΣΑΒΙ

Μπαρτσελόνα: Οι πρώτες δηλώσεις του Τσάβι ως νέου τεχνικού

Ο Τσάβι χαιρετάει τους φίλους της Μπαρτσελόνα σε ματς στο Καμπ Νόου
Ο Τσάβι χαιρετάει τους φίλους της Μπαρτσελόνα σε ματς στο Καμπ Νόου @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε ένα video με τα πρώτα λόγια του Τσάβι μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο σύλλογο ως πρώτος προπονητής, με τον θρύλο των μπλαουγκράνα να εξομολογείται πως θεωρούσε πάντα σπίτι του το Καμπ Νόου.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ως παίκτης, φορώντας σορτς και φανέλα, ο Τσάβι επιστρέφει σε αυτήν ως προπονητής, ντυμένος με κοστούμι, με τον καταλανικό σύλλογο να κάνει γνωστό λίγο πριν τις 3 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2024.

Η συμφωνία αυτή ήρθε κατόπιν μαραθώνιων συζητήσεων με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ τα τελευταία 24ωρα, με τον Τσάβι να κάνει έτσι πράξη την επιθυμία του -την οποία είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2018 στο SPORT24- και να γυρίζει στην Βαρκελώνη για να έχει το πρόσταγμα στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, πέρα από την είδηση της συμφωνίας μαζί του, οι μπλαουγκράνα ανέβασαν και ένα video με τις πρώτες δηλώσεις του με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή της ομάδας, με τον Τσάβι να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Δεν ήταν αντίο, ήταν ένα ραντεβού που θα γινόταν προσεχώς. Το Καμπ Νόου ήταν πάντα το σπίτι μου. Είναι το πάθος μου, οι άνθρωποί μου, το κλαμπ που αγαπώ περισσότερο. Και τώρα, θα πάω σπίτι. Τα λέμε σύντομα, culés (σ.σ. έτσι αποκαλούνται οι φανατικοί φίλοι της Μπαρτσελόνα). Força Barça".

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ