ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Ελπίζουμε να μείνει ο Άλβες, είναι παράδειγμα για την Μπαρτσελόνα"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάβι εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν ο Ντάνι Άλβες, ενώ απέφυγε να απαντήσει για να μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τους Καταλανούς με τον Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έλτσε την Κυριακή (6/3) με μοναδικό στόχο να παραμείνει εντός της τετράδας και των θέσεων που οδηγούν στο Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ο Τσάβι ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά πλάνα των "μπλαουγκράνα" τονίζοντας αρχικά πως θα ήθελε ο Τσάβι να παραμείνει στον σύλλογο και μετά το τέλος της σεζόν, που λήγει το συμβόλαιό του.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, απέφυγε να αναφερθεί στα σενάρια για τους Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ, υποστηρίζοντας παρόλα αυτά πως είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και θα έκανε πολύ καλό στο ισπανικό πρωτάθλημα να τους έχει.

"Ο Εμπαπέ και ο Χάλαντ είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Θα ήταν υπέροχο να τους έχουμε στη La Liga. Τόσο το πρωτάθλημα, όσο και οι σύλλογοι στους οποίους θα πάνε θα γίνουν καλύτεροι. Θα φέρουν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο και σίγουρα αυτό θα είναι θετικό.

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Άλβες, αλλά από αυτά που δίνει στην ομάδα με κάθε τρόπο, είναι παράδειγμα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να αποφασίσουμε ότι θα συνεχίσει στο τέλος της σεζόν. Μας δίνει πολλά και θα ήθελα να συνεχίσει την επόμενη σεζόν γιατί μπορεί να μας δώσει περισσότερα".

Ο Τσάβι δεν έχασε επίσης, την ευκαιρία να εξυμνήσει τον Πέδρι, συγκρίνοντάς τον ξανά με τον Αντρές Ινιέστα: "Όταν βλέπω τον Πέδρι να παίζει, μου θυμίζει τον Ινιέστα. Δεν πρόκειται να σκεφτώ διαφορετικά όση κι αν με κρίνουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ