ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πέδρι κεντούσε στο Καμπ Νόου και έκανε τον Τσάβι να τον παρομοιάσει με τον Ινιέστα

Ο Πέδρι πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ για την La Liga | 13 Φεβρουαρίου 2022
Ο Πέδρι πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ για την La Liga | 13 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Πέδρι πρόσθεσε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του κυριαρχώντας στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αθλέτικ και ο Τσάβι δεν έχασε την ευκαιρία να τον εξυμνήσει, συγκρίνοντάς τον με τον Αντρές Ινιέστα.

Η Μπαρσελόνα συνέτριψε το βράδυ της Κυριακής (27/2) με το εμφατικό 4-0 την Αθλέτικ έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, τους Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ, Λουκ ντε Γιονγκ και Ντεπάι, ωστόσο ο παίκτης που απέσπασε τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια στο φινάλε του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Πέδρι.

Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού ο διεθνής Ισπανός μέσος ήταν απολαυστικός για ένα ακόμα παιχνίδι κρατώντας άρτια τη μπαγκέτα στο χώρο του κέντρου, με μία ντρίμπλα του μάλιστα στο 70ο λεπτό να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού μέσω των social media.

Δεν ήταν όμως μόνο το φίλαθλο κοινό που έβγαλε το καπέλο στον Πέδρι αλλά το έκανε και ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον προπονητή των μπλαουγκράνα να παίρνει πάσα από τον... εαυτό του, όπου τον είχε χαρακτηρίσει το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο μετά το ματς με την Βαλένθια, και να τον παρομοιάζει με τον Αντρές Ινιέστα.

"Ο Πέδρι μού θυμίζει τον Αντρές Ινιέστα. Είναι απλά μαγικός. Πριν από αυτόν δεν είχα δει άλλα ταλέντα στο επίπεδό του. Είναι εκπληκτικός.

Πέρα από την εξαιρετική επαφή που έχει με τη μπάλα, είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι, ο τρόπος που πηγαίνει ανάμεσα στις γραμμές.

Αν μιλάμε για ατόφιο ταλέντο, ο Πέδρι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι ένας υπέροχος παίκτης", τόνισε ο Τσάβι, ο οποίος ερωτηθείς για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ απέναντι στην Αθλέτικ και έδωσε μία άτυπη απάντηση στους επικριτές του, απάντησε:

"Δεν είναι πρόβλημα για μένα αν μείνει. Δουλεύει πολύ σκληρά και για αυτό τον υπερασπίζομαι. Αυτά που έκανε απόψε (σ.σ. με την Αθλέτικ) είναι ικανός να τα κάνει.

Έχω πολλές επιλογές ως προς το πού θα τον χρησιμοποιήσω. Μπορεί να παίξει στα αριστερά, στα δεξιά, να σκοράρει γκολ και να βγάλει πάσες-κλειδιά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ