ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τρόμος για Φελίπε Μέλο: Ένοπλοι τού έστησαν μπλόκο και του έκλεψαν αμάξι και προσωπικά αντικείμενα

Ο Φελίπε Μέλο με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Φελίπε Μέλο με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2021 DOUGLAS MAGNO / POOL AFP / AP IMAGES

Μία άσχημη περιπέτεια είχε ο Φελίπε Μέλο μετά από αγώνα της Φλουμινένσε, με ομάδα ληστών να του στήνει παγίδα στο δρόμο την ώρα που ταξίδευε με την οικογένειά του και να του κλέβουν την Mercedes που οδηγούσε.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Φελίπε Μέλο πανηγύρισε μία άνετη επικράτηση της Φλουμινένσε με 4-0 επί της Κορίνθιανς για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να μπαίνει ως αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης αντί του Αρίας.

Όσο ευχάριστο ήταν όμως το ματς για τον Βραζιλιάνο μέσο άλλο τόσο δυσάρεστο ήταν το τρίτο μέρος, με τον άλλοτε παίκτη των Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Ίντερ να πέφτει θύμα ληστείας λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Μαρακανά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ταξίδευε με προορισμό το Παρατί έχοντας μαζί του στο αυτοκίνητο τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά του και έναν φίλο του, ένοπλοι κλέφτες τούς σταμάτησαν και τους έβγαλαν από το αυτοκίνητο, για να διαφύγουν με αυτό (μαύρη Mercedes GLE 53) παίρνοντας μαζί τους και αρκετά προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων.

Λίγο μετά από τη ληστεία που τους έγινε, ένα ζευγάρι που ήταν κοντά στο σημείο της επίθεσης ήρθε προς βοήθειά τους, με τον Φελίπε Μέλο και την οικογένειά του να επιστρέφουν στο σπίτι του στο Ρίο, έστω και σε κατάσταση σοκ.

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 39χρονος Βραζιλιάνος έπεσε θύμα ληστείας αφού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο, με κλέφτες να εισβάλλουν σε ένα από τα σπίτια του και να παίρνουν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ