ΑΕΚ

Τριπλό χτύπημα μέλλοντος για την ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Αλέξιος Πήλιος και Λάμπρος Μουστάκας

Τριπλό χτύπημα μέλλοντος για την ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Αλέξιος Πήλιος και Λάμπρος Μουστάκας
INTIME SPORTS

Τρία νέα χτυπήματα για την ΑΕΚ με ορίζοντα το παρόν και το μέλλον καθώς κάνει δικούς της, τους Χρυσόπουλο, Πήλιο και Μουστάκα.

Σε πλήρη μεταγραφική πρόοδο βρίσκεται η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να εμπλουτίσει με εγχώριο ταλέντο. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, τα τελευταία 24ωρα έχει οριστικοποιήσει τις μεταγραφές τριών νεαρών παικτών από την Ελλάδα.

Μαζί με τον Σταύρο Πήλιο, το δρομολόγιο Ιωάννινα - Αθήνα θα ακολουθήσει και ο αδερφός του Αλέξιος. Πρόκειται για 19χρονο δεξιό μπακ ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 παιχνίδια του πρωταθλήματος κ19 με τον ΠΑΣ, σημειώνοντας ένα γκολ. Εντάσσεται στην ΑΕΚ και ασφαλώς θα παρακολουθείται από τον Αλμέιδα.

Από τον ΠΑΣ, η ΑΕΚ παίρνει και τρίτο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 20χρονο επιτελικό χαφ, Λάμπρο Μουστάκα, ο οποίος στο ίδιο πρωτάθλημα, ως συμπαίκτης του Αλέξιου Πήλιου, μέτρησε συνολικά 18 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 φορές. Μέσος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και δεινότητα στο σκοράρισμα, που επίσης γι' αρχή θα αγωνίζεται με την ΑΕΚ Β.

Πιο σημαντική ασφαλώς όλων, είναι η προσθήκη του του 20χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β', μετρώντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο υψηλός αμυντικός (1.93μ) αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία της Ένωσης, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" τον πιστεύουν πολύ και ειδικά ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον πέμπτο στόπερ τη νέα σεζόν.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ