ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Παίρνει Χρυσόπουλο από τον Άρη, συμβόλαιο έως το 2028

Ο Χρυσόπουλος
Ο Χρυσόπουλος INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του 20χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β'. Συμβόλαιο μέχρι το 2028

Σε μία σημαντική επένδυση προχωρά τη ΑΕΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του 20χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β', μετρώντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο υψηλός αμυντικός (1.93μ) αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία της Ένωσης, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" τον πιστεύουν πολύ και ειδικά ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον πέμπτο στόπερ τη νέα σεζόν, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει παιχνίδια και με την ΑΕΚ Β'.΄

Ο Χρυσόπουλος είναι διεθνής με την Ελπίδων και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Άρχισε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια μετακινήθηκε στις Ακαδημίες του Άρη, όπου αγωνίστηκε σε επίπεδο Κ17 και Κ19, προτού μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Β' την περσινή σεζόν.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται πολύ άμεσα, ίσως και σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο θα είναι πενταετούς διάρκειας, δηλαδή έως το 2028.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ