ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Θέλουμε ένα σερί νικών"

Τριανταφυλλόπουλος: "Θέλουμε ένα σερί νικών"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την σημασία της επικράτησης επί των Βοιωτών.

Αναλυτικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφορικά με την νίκη των πράσινων:

''Η νίκη είναι νίκη και ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί. Από την στιγμή που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα είναι σίγουρο ότι θα σκοράρουμε γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε''.

Για τις διαφορές που είχε ο αγώνας με τον Λεβαδειακό σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη: '
'Παιχνίδια σαν το προηγούμενο δύσκολα γίνονται, το καλό είναι ότι κόντρα στον Εργοτέλη αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και σημειώσαμε αρκετά γκολ. Κόντρα στον Λεβαδειακό κοιτάξαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας να μην δεχθούμε ευκαιρίες και γκολ. Πιστεύω ότι παγώσαμε τον ρυθμό και είχαμε καλή και μεστή εμφάνιση''.

Για τους αγώνες που ακολουθούν: '
'Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα σερί νικών, είναι κρίσιμοι αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν μας βοηθούν μόνο ψυχολογικά. Είναι κοντά ο επόμενος αγώνας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ