ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρελό σενάριο για Λέτο, δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός

Τρελό σενάριο για Λέτο, δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο επιστρέφει στην Ιταλία και την Κατάνια όπου θα κάνει προσπάθειες για να εξασφαλίσει την ελευθερία του και ήδη κυκλοφόρησαν φήμες για επιστροφή του στο τριφύλλι με τους πράσινους να διαψεύδουν.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έφυγε από την Λανούς και επιστρέφει στην Ιταλία και την Κατάνια όπου και ανήκουν τα δικαιώματα του. Η πρόταση αυτή ήταν ικανή από μόνη της για να πυροδοτήσει σενάρια και φήμες περί επιστροφής του Αργεντινού άσου στην ομάδα του Παναθηναϊκού όπου αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Ο Λέτο θα κάνει προσπάθειες για να μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο της Ιταλίας και να μπορέσει να πάει όπου αυτός επιθυμεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Από το τριφύλλι δεν επιβεβαίωναν το τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε, ίσα-ίσα που στελέχη της διοίκησης των πράσινων το διέψευδαν και μάλιστα κατηγορηματικά.

Η διάψευση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όμως μπορεί να είναι και παιχνίδι τακτικής όπως πολλές φορές έχει γίνει σε ανάλογες μεταγραφικές υποθέσεις οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει. Και μάλιστα μιλάμε για μια υπόθεση που αν ο Λέτο μείνει ελεύθερος μπορεί να απασχολήσει μέχρι τις 12 Φλεβάρη που τελειώνει η διορία απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος ο Αργεντινός βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και έχει επαφές με τους ανθρώπους της Κατάνια για να λύσει το συμβόλαιο του. Το βράδυ της Παρασκευής πληροφορήθηκε ότι το όνομα του "παίζει" και πάλι για τον Παναθηναϊκό και φυσικά αυτό του άρεσε καθώς θα ήθελε να επιστρέψει στους πράσινους.

Ακόμα όμως όπως έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με κανέναν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αν και φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς κάλλιστα μπορεί τις συζητήσεις να έχει αναλάβει ο εκπρόσωπος του.

Αγωνιστικά ο Λέτο ο οποίος έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, και δεν έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια αγωνίζεται σε μια θέση όπου ναι μεν το τριφύλλι έχει ενισχυθεί αρκετά με την απόκτηση των Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες αλλά σίγουρα αν είναι καλά μπορεί να προσφέρει πολλά στους πράσινους. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ