ΑΡΗΣ

Τραυματίστηκε ο Ρεγκέιρο

Τραυματίστηκε ο Ρεγκέιρο
καλβο

Σοκ στον Άρη με τον τραυματισμό του Ρεγκέιρο στην προπόνηση της Πέμτπτης παρουσία των φιλάθλων του Άρη

Οι φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσουν την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, είδαν και τον τραυματισμό του Ρεγκέιρο.
Ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων", κατά τη διάρκεια του... οικογενειακού διπλού, δέχτηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα από τον Ευθύμη Κουλουχέρη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει και να αποχωρήσει.

Ο Μαζίνιο είχε τον Ουρουγουανό βασικό για το παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, όμως θα πρέπει να αλλάξει τα σχέδιά του. Το πιθανότερο είναι τη θέση του Ρεγκέιρο να πάρει ο Τιάγκο Ζεντίλ.

Κάλβο: "Στον Άρη για πολλά χρόνια"

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στον Άρη, εξέφρασε ο Τόνι Κάλβο, που παράλληλα υπογράμμισε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πως θα δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη.

Ο Iσπανός επιθετικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το πάθος που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια, την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Άρη.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Θα αγωνιστούμε με μοναδικό στόχο τη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για την κατάκτηση των τριών βαθμών".

Για το πάθος που δείχνουν οι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια: " Σίγουρα δεν κάνουμε τη σεζόν που θα θέλαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά με αποτέλεσμα από νωρίς να μείνουμε έξω από έναν σημαντικό στόχο. Έστω και αργά, συνειδητοποιήσαμε όλοι τι θα πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό και παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μας".



Για τον κόσμο της ομάδας: " Η πορεία μας είτε είναι καλή είτε όχι, ο κόσμος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Η συμπαράστασή τους είναι συγκλονιστική. Μας δίνουν τεράστια ώθηση σε κάθε παιχνίδι. Λυπούμαστε που δεν θα είναι μαζί μας στην Τρίπολη. Είναι μεγάλο πλήγμα για μας, όμως από την άλλη έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".



Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Η δική μου επιθυμία είναι γνωστή. Θέλω να μείνω στον Άρη για πολλά ακόμη χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και περιμένω στις συζητήσεις που θα γίνουν να τα βρούμε. Πάντως, κάποια καινούργια εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα αυτό. Η διοίκηση ξέρει τι θέλω. Ελπίζω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ