ΑΡΗΣ

Διπλό πένθος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια

Διπλό πένθος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια
σκορδας

Φτωχότερη η οικογένεια του Άρη μετά τον χαμό του Κοντογούρη και του Σερδάρη. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την οδύνη της για τον χαμό δύο επιφανών Αρειανών όπως αναφέρει: "Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Αρης εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό δύο επιφανών Αρειανών. Του Βίκτωρα Κοντογούρη, που διετέλεσε Β΄αντιπροέδρος στη διοίκηση του ΑΣ Αρης (1976) και του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Σερδάρη, που αγωνίστηκε στον Αρη τη διετία 1967-69".
Νοσοκομείο... ο Άρης


Τα προβλήματα απουσιών αυξάνονται για τον Ιομάρ Μαζίνιο μέρα με την μέρα καθώς ο κιτρινόμαυρο ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο.

Ο νέος πονοκέφαλος για τον Βραζιλιάνο τεχνικό ακούει στο όνομα, Αλεχάντρο Λέμπο, που αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσει έως και είκοσι μέρες. Πάντως θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και δεν υπάρχει σκέψη να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Θανάσης Παπάζογλου αποχώρησε από την προπόνηση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση αλλά αναμένεται να επιστρέψει.

Ο Ντιόγο Σιστόν έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο δικέφαλο, αλλά ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, που όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Σήμερα πριν την προπόνηση του έγινε ένεση και δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Μαζίνιο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Η προετοιμασία των κιτρίνων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:45 ΝΕΤ) θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θόδωρος Δαλκίδης θα παρακολουθήσει αύριο τον αγώνα κυπέλλου του Αστέρα, προσεχούς αντιπάλου του Αρη, κόντρα στον Πανιώνιο στην Τρίπολη.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ