SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Σίβασπορ 1-0: Το ντέρμπι των Ελλήνων βρήκε νικητές τους Μπακασέτα και Σιώπη

Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα
Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα AP PHOTO

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Σίβασπορ των Γούτα και Χαρίση, με το αποτέλεσμα αυτό να την ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αντάνα Ντεμίρσπορ, έστω και με ματς περισσότερο.

Η Τράμπζονσπορ έδειξε τη δυναμική της την περασμένη εβδομάδα με το 2-2 που απέσπασε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας και το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) φροντισε να επιβεβαιώσει πως είναι σε καλή κατάσταση, παίρνοντας ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την υπεράσπιση του τίτλου της.

Αυτό ήρθε κόντρα στην Σίβασπορ για την 11η αγωνιστική της Super Lig, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κάνουν τη ζημιά απέναντι στην "Τραμπ" αλλά τη νίκη να έρχεται έστω και με δυσκολία χάρη σε ένα γκολ του "γερόλυκου" Μάρεκ Χάμσικ από το 9ο λεπτό.

Αυτό που θα πρέπει να υπογραμμισθεί είναι πως σε αυτό το ματς πήραν μέρος τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους τρεις εξ αυτών να αγωνίζονται από την αρχή. Ο κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, ήταν στο αρχικό σχήμα της Τράμπζονσπορ και έδωσε τη θέση του στον Μανώλη Σιώπη στο 74ο λεπτό ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων, οι Δημήτρης Γούτας και Χρήστος Χαρίσης ήταν βασικοί, με τον δεύτερο να γίνεται αλλαγή στο 63ο λεπτό.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Λάρσεν, Μπάρτρα, Ούγκο, Ελμάλι, Γκμπαμίν, Τρεζεγκέ (90+2' Χασπολάτ), Μπακασέτας (74' Σιώπης), Χάμσικ (74' Μπάρντι), Μπόζοκ (57' Ομούρ), Γκόμες

ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Βουράλ, Παλούλι (64' Γκραντέλ), Γούτας, Οσμάνπασα, Τσιφτσί, Αρσλάν, Χαρίσης (63' Κεϊτά), Ενζί (84' Ανγκιέλσκι), Σαμπά, Γεσιλούρτ (88' Οκούμους), Γιαταμπαρέ

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ